Apparaten en accessoires
Bosbessen cheesecake-ijs
Voorbereiding. 5min
Totaal 14u. 35min
8 porties
Ingrediënten
Cheesecake-ijs
-
suiker150 g
-
eierdooiers6
-
melk260 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
zout½ tl
-
roomkaas in stukken250 g
-
room, min. 30% vet430 g
Bosbessensaus
-
blauwe bessen250 g
-
suiker180 g
-
vers geperst citroensap20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
309.8 mg
Eiwitten
6.7 g
Calorieën
2088.4 kJ /
499.1 kcal
Vetten
30.5 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
17.5 g
Koolhydraten
52.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ice Ice Baby
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Peperkoek met Honing
Geen beoordelingen
Vegan mini cheesecakes
4u. 30min
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12u. 15min
Lactosevrije tiramisu
Geen beoordelingen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Appel strudel
1u. 45min
Poedersuiker
5min
Slagroom
10min
Kwarktaart in potjes
4u.
Amaretti van abrikoos
40min
Glutenvrij Focacciabrood
1u.
Zweedse worteltaart
2u.